Tüm Dsi Misafirhaneleri Bu Sayfada

Misafirhane ARA

Kırklareli Polis Evi Fiyatları Adresi ve Telefonu

Kırklareli Polisevi Fiyatları Adresi Telefonu ve İletişim Adresi

Kırklareli ilinin şehir merkezinde yer alan Kırklareli Polis Evi konaklama hizmeti, yemekhane, restoran, kuaför hizmeti, spor salonu, yüzme havuzu, sauna çamaşırhane ve düğün salonu ile hizmet vermektedir.

Kırklareli Polis Evi konaklama hizmeti olarak toplamda 16 oda ve 27 yatak kapasitesi ile hizmet sunmakta olup, aynı zamanda 100 kişilik restoran, 700 kişilik sosyal tesisler salonu ve 900 kişilik havuz başı hizmeti verilmektedir.

Kırklareli Polis Evi kurumsal ve şehrin hemen içerisinde yer alması sebebiyle polisler ve kamu personelleri tarafından sıklıkla ziyaret edilmektedir.

Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet sunan Kırklareli Polis Evinde konaklamak isteyenler için, Kırklareli Polis Evi Fiyatları , Kırklareli Polisevi telefon numarası, konumu, adresi, konaklama fiyatları, kullanıcı yorumları içerikleri bulabileceksiniz.

Kırklareli Gezilecek Yerler

  1. Kırklareli Kalesi: Şehrin en eski yapısı olan Kırklareli Kalesi, Bizans İmparatorluğu dönemine kadar uzanmaktadır. Kale, şehrin merkezinde yer almaktadır ve tarihi dokusunu korumaktadır.
  2. Babaeski Kapalı Çarşı: Osmanlı İmparatorluğu döneminden kalma Babaeski Kapalı Çarşı, şehrin en popüler alışveriş yeridir. Çarşı, tarihi dokusu ve mimarisi ile turistlerin ilgisini çekmektedir.
  3. Kıyıköy Antik Kenti: Şehrin yaklaşık 20 km batısında yer alan Kıyıköy Antik Kenti, Roma ve Bizans İmparatorluğu dönemlerinden kalma tarihi bir kenttir. Antik kent, antik tiyatrosu, sarnıcı ve kiliseleriyle ünlüdür.
  4. Şehitler Anıtı ve Parkı: Kırklareli’nin en önemli simgelerinden biri olan Şehitler Anıtı ve Parkı, şehir merkezinde yer almaktadır. Anıt, I. Dünya Savaşı’nda şehit düşen Türk askerlerinin anısına yapılmıştır.
  5. Hızır Bey Camii: Kırklareli’nin en önemli camilerinden biri olan Hızır Bey Camii, Osmanlı İmparatorluğu döneminden kalma bir yapıdır. Cami, tarihi dokusu ve mimarisi ile turistlerin ilgisini çekmektedir.
  6. Vize Kalesi: Kırklareli’nin Vize ilçesinde yer alan Vize Kalesi, Bizans İmparatorluğu döneminden kalma bir kale olarak bilinmektedir. Kale, tarihi dokusunu korumaktadır ve turistlerin ziyaretine açıktır.
  7. Tarihi Beyaz Ev: Kırklareli’nin merkezinde yer alan Tarihi Beyaz Ev, Osmanlı İmparatorluğu döneminden kalma bir yapıdır. Ev, tarihi dokusunu korumaktadır ve turistlerin ilgisini çekmektedir.
  8. Kırklareli Arkeoloji ve Etnografya Müzesi: Şehrin merkezinde yer alan Kırklareli Arkeoloji ve Etnografya Müzesi, tarihi eserlerin sergilendiği bir müzedir. Müzede, Roma ve Bizans İmparatorluğu dönemine ait eserlerin yanı sıra Kırklareli’nin kültürel mirası hakkında bilgiler bulunmaktadır.

Kırklareli Polis Evi Oda Olanakları

  1. Televizyon
  2. Mini Bar
  3. Kablosuz internet
  4. Elbise Dolabı
  5. Banyo
  6. Lavabo
  7. Saç Kurutma Makinesi
  8. Resepsiyon

Kırklareli Polisevi Telefon Numarası İletişim

Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet sunan Kırklareli Polis Evinde konaklamak isteyenler için; rezervasyon yaptırmak, bilgi almak veya oda fiyatlarını öğrenmek için Kırklareli Polis Evi Telefonu 0288  214 29 54 telefon numarasından ulaşabilirsiniz.

Kırklareli Polis Evi Adresi

Kırklareli Polisevi Fiyatları Adresi Telefonu ve İletişim AdresiEmniyet Genel Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet sunan Kırklareli Polis Evinde konaklamak isteyenler için; Kırklareli Polis Evi Adresi Karacaibrahim Mah. Fevzi Çakmak Blv.  No:7 Merkez / KIRKLARELİ adresinde yer almaktadır.

Kırklareli Polis Evi Konumu Nerede

Kırklareli Polis Evi Konaklama Yorumları

Kırklareli’nde kalınabilecek en uygun kamu binası. Uygun fiyat, temiz ve güvenli ortam. Güleryüzlü çalışanlar günün her saatinde size yardımcı olmaktalar. Yola bakan odalardan daha memnun kaldım hep. Mükemmel lokasyonu, şehrin göbeğinde olması nedeniyle ulaşım kolaylığı söz konusu olduğunda tek tercih.
Bu gece kalıyorum şu an ilgi alaka yemekleri güzel emeği geçenlerden Allah razı
Çok güzel ve düzenli, temiz nir konaklama yeri. Allah razı olsun çalışanlardan
makul ödeme koşulları ve birinci sınıf hizmet anlayışı ile kamu personelinin vazgeçilmez tesislerinden
Şehir merkezinde çalışan mensuplarına çok faydalı bir yer

Kırklareli Polisevi Resimleri Fotoğrafları

Kırklareli Polis Evi Resimleri adresi telefonu polisevi

Kırklareli Polis Evi Resimleri adresi telefonu polisevi Kırklareli Polis Evi Resimleri adresi telefonu polisevi Kırklareli Polis Evi Resimleri adresi telefonu polisevi Kırklareli Polisevi Fiyatları Adresi Telefonu ve İletişim Adresi

Kırklareli Polis Evi Fiyatları, Kırklareli Misafirhaneleri, Kırklareli Polis Evi Telefonu, Kırklareli Polis Evi Ücretleri, Kırklareli Polis Evi Konaklama Yorumları

Kamu Misafirhanelerinde Kimler Kalabilir?

Kamu Misafirhaneleri hemen hemen her bölgede bulunmaktadır. Kamu Msafirhaneleri diğer konaklamaların aksine hem daha güvenli hemde daha uygun bir konaklama imkanı sunmaktadır. Kamu personellerinin ve Sivil Vatandaşlar kamu misafirahnelerinde konaklayabilmektedir. Öğretmenevleri, Polisevleri, Dsi Misafirhaneleri, Karayolları Misafirhaneleri, Maliye Misafirhaneleri, Ptt, Meteoroloji, Tcdd, Dhmi Misafirhaneleri hem sivillere hemde kamu personellerine hizmet vermektedir. Orduevleri ise sadece TSK mensubu kişiler ve aileleri faydalanabilmektedir.

Kamu Sosyal Tesisleri Konaklama Fiyatları

2024 yılı Resmi Gazetede Yayımlanan Kamu Sosyal Tesislerine İlişkin Tebliğde kamu misafirhaneleri konaklama fiyatları 87 TL, 111 TL ve 132 TL olarak sunulmaktadır.

Hangi Kamu Kurumunun Misafirhanesi Var?

  • Dsi Misafirhaneleri
  • Öğretmen Evleri
  • Polis Evleri
  • Uygulama Otelleri
  • Karayolları Misafirhaneleri
  • Diyanet Evleri
  • Hakim Evleri
  • Meteoroloji Misafirhaneleri
  • Vilayetler Evi
  • Ordu Evleri
  • Sgk Misafirhaneleri
  • Tcdd Misafirhaneleri
  • Ptt Misafirhaneleri
  • Tedaş Misafirhanesi
  • Belediye Misafirhaneleri
  • Üniversite Misafirhaneleri
  • Maliye Misafirhaneleri
  • Kamu Misafirhaneleri

Yorum yapın