Tüm Dsi Misafirhaneleri Bu Sayfada

DSi Kamp Başvuruları genellikle Mart Ayının 2. Haftasından başlamakta olup, kamp doluluk oranına göre ileriki tarihlere kadar devam etmektedir.

Silopi Öğretmenevi Fiyatları Adresi Telefonu

Şırnak ilinin Silopi ilçesine bağlı Silopi Öğretmenevi oda fiyatları, yatak kapasitesi, konaklama yorumaları, konumu, adresi, telefon numarası, resimleri, özellikleri ve ulaşım bilgilerine yer verdik.

Şırnak ilinin sevilen ilçelerinden biri olan Silopi İlçesi konaklama açısından en değerli misafirhanelerden biri olan Silopi Öğretmenevi konaklamaya imkan sağlamaktadır. Konaklama açısından her ihtiyacınızı düşünen bir yapıda olması ve restoran hizmeti ile de sabah öğle ve akşam yemeklerini dert etmeden konaklamaya imkan sağlamaktadır.

Silopi Öğretmenevi Odaları; 31 oda ve 87 yatak kapasitesi bulunan öğretmenevi odalarında ise; klima, buzdolabı, elbise dolabı, televizyon, banyo, lavabo, sıcak su bulunmaktadır.

Silopi Öğretmenevi Genel Olarak; restoran, lokal, dinlenme salonu, otopark ve bahçe hizmetleri sunulmaktadır.

Silopi Öğretmenevi Ulaşım Olarak; ilçe merkezinde yer almakta olup il merkezine 75 km mesafededir.

Silopi Öğretmenevi Telefon Numarası İletişim

Şırnak ilinin Silopi ilçesine bağlı Silopi Öğretmenevi içerisinde konaklamak isteyenler için; oda fiyatlarını öğrenmek, rezervasyon yaptırmak veya bilgi almak için 0505 575 0073 telefon numarasından ulaşabilirsiniz.

Silopi Öğretmenevi Adresi

Şırnak ilinin Silopi ilçesine bağlı Silopi Öğretmenevi içerisinde konaklamak isteyenler için; adres ve konum olarak Yeşiltepe Mahallesi 1. Cadde Öğretmenevi No78/2 Silopi/Şırnak adresinde yer almaktadır.

Silopi Öğretmenevi Oda Fiyatları Ücretleri

SİLOPİ ÖĞRETMENEVİ VE ASO MÜDÜRLÜĞÜ
KONAKLAMA, ÇAMAŞIR VE MEB KART ÜCRETLERİ

GÜNLÜK KAMU FİYATI
Paylaşımlı Oda300 TL
1 Kişi400 TL
2 Kişi750 TL
3 Kişi900 TL
GÜNLÜK DİĞER (SİVİLLER)
Paylaşımlı Oda330 TL
1 Kişi430 TL
2 Kişi800 TL
3 Kişi990 TL
ÇAMAŞIR ÜCRETİ 
Deterjanlı Çamaşır Yıkama80 TL
Deterjansız Çamaşır Yıkama70 TL
Çamaşır Kurutma Makinası50 TL
KİMLİK KART ÜCRETİ
Personel Kimlik Kartı150 TL
Tanıtıcı Kimlik Kartı150 TL

 

Fiyat tespit komisyonunca belirlenen fiyatlar 01/01/2024 tarihinden itibaren geçerlidir.

Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 27/12/2023 tarih ve 93097017 sayılı yazısına istinaden Milli Eğitim Bakanlığının bütün mensuplarına %50 oranında indirim uygulanmaktadır.

Silopi Öğretmen Evi Resimleri Fotoğrafları

Not: Resimlerin Üzerine tıklayarak Fotoğrafları Büyütebilirsiniz.

Silopi Öğretmenevi Konumu Nerede

Not: Harita üzerinden konum işaretlenmiştir. Aracınız ile rota oluşturarak varabilirsiniz.

Silopi Öğretmenevi Konaklama Yorumları

Not: Yorumlar kullanıcıların google.com veya foursquare.com üzerinden yaptığı yorumlardan derlenerek hazırlanmıştır.

Ilk defa gittigim yer olmasina ragmen calisan personel arkadaslar gayet samimi cana yakin ekmegini paylasan insanlar, olumsuz yorumlar yapan kisilere itimat etmeyin ortam gayet temiz odalar tertipli duzenli. Daha iyisini arayan kisiler 5 yildizli otellere gidebilir. En onemlisi de samimiyetleri yaklasimlari gayet iyi yabancilik cekmedim.Hersey icin çok tesekkurler Allah razi olsun
Silopi öğretmenevi silopide kalınabilecek en konforlu ve uygun fiyatlı yer olarak nezih odalar mevcut herkesin kalmasını tavsiye ederim. İnterneti de mevcut ve güzel çekiyor duş yerlerinde sıcak su 24 saat mevcut 5 yıldızlı otel konforunda.
Yönetimiyle çalışanlarıyla gereken her konuda yardımcı olunuyor.Konforu ise standartlarının çok çok üstündedir.Ayrica konumu çok iyi gitmek istediğiniz her yere yürüme mesafesinde.Genel olarak beğendim diyebilirim
Gerek temizliği gerek odaların genişliği ve en önemlisi de personelin anlayışı ile Silopi’de kalınacak en iyi yer diyebilirim.
1Hafta Boyunca Kaldım Gayet Memnundum Hizmette Sınır Tanımadılar Güven Ve Kalitenin Yeri Tavsiye Ediyorum Arkadaşlar

Silopi Öğretmenevi Telefon Numarası, Şırnak Silopi Öğretmenevi Adresi Konumu, Silopi Öğretmenevi Oda Fiyatları, Silopi Öğretmenevi Fiyatları

Kamu Misafirhanelerinde Kimler Kalabilir?

Kamu Misafirhaneleri hemen hemen her bölgede bulunmaktadır. Kamu Msafirhaneleri diğer konaklamaların aksine hem daha güvenli hemde daha uygun bir konaklama imkanı sunmaktadır. Kamu personellerinin ve Sivil Vatandaşlar kamu misafirahnelerinde konaklayabilmektedir. Öğretmenevleri, Polisevleri, Dsi Misafirhaneleri, Karayolları Misafirhaneleri, Maliye Misafirhaneleri, Ptt, Meteoroloji, Tcdd, Dhmi Misafirhaneleri hem sivillere hemde kamu personellerine hizmet vermektedir. Orduevleri ise sadece TSK mensubu kişiler ve aileleri faydalanabilmektedir.

Kamu Sosyal Tesisleri Konaklama Fiyatları

2024 yılı Resmi Gazetede Yayımlanan Kamu Sosyal Tesislerine İlişkin Tebliğde kamu misafirhaneleri konaklama fiyatları 133TL, 111TL ve 87TL olarak sunulmaktadır.

Hangi Kamu Kurumunun Misafirhanesi Var?

  • Dsi Misafirhaneleri
  • Öğretmen Evleri
  • Polis Evleri
  • Uygulama Otelleri
  • Karayolları Misafirhaneleri
  • Diyanet Evleri
  • Hakim Evleri
  • Meteoroloji Misafirhaneleri
  • Vilayetler Evi
  • Ordu Evleri
  • Sgk Misafirhaneleri
  • Tcdd Misafirhaneleri
  • Ptt Misafirhaneleri
  • Tedaş Misafirhanesi
  • Belediye Misafirhaneleri
  • Üniversite Misafirhaneleri
  • Maliye Misafirhaneleri
  • Kamu Misafirhaneleri

Yorum yapın