Tüm Dsi Misafirhaneleri Bu Sayfada

DSi Kamp Başvuruları genellikle Mart Ayının 2. Haftasından başlamakta olup, kamp doluluk oranına göre ileriki tarihlere kadar devam etmektedir.

Zara Öğretmenevi Fiyatları Adresi Telefonu

Sivas ilinin Zara ilçesine bağlı Zara Öğretmenevi oda fiyatları, yatak kapasitesi, konaklama yorumaları, konumu, adresi, telefon numarası, resimleri, özellikleri ve ulaşım bilgilerine yer verdik.

Zara Öğretmenevi Odaları; 9 oda ve 20 yatak kapasitesi bulunan öğretmenevi odalarında ise;  banyo, lavabo, televizyon, mini-bar, kesintisiz sıcak suyu, kablosuz internet bulunmaktadır.

Zara Öğretmenevi Genel Olarak; dinlenme salonu, lokal, restoran, oyun salonu, oyun parkı, çok amaçlı salon hizmetleri sunulmaktadır.

Zara Öğretmenevi Ulaşım Olarak; ilçe merkezinde yer almakta olup il merkezine 64 km mesafededir.

Zara Öğretmenevi Telefon Numarası İletişim

Sivas ilinin Zara ilçesine bağlı Zara Öğretmenevi içerisinde konaklamak isteyenler için; oda fiyatlarını öğrenmek, rezervasyon yaptırmak veya bilgi almak için 0346 816 10 49 — 0501 123 76 58 telefon numarasından ulaşabilirsiniz.

Zara Öğretmenevi Adresi

Sivas ilinin Zara ilçesine bağlı Zara Öğretmenevi içerisinde konaklamak isteyenler için; adres ve konum olarak Kızılırmak Mahallesi, Reşit Paşa Caddesi No: 66 Zara – Sivas adresinde yer almaktadır.

Zara Öğretmenevi Oda Fiyatları Ücretleri

01.08.2024 TARİHİNDEN İTİBAREN ODA FİYAT LİSTEMİZ..

ÖĞRETMEN KİŞİ BAŞI : 650 TL

KAMU GÖREVLİSİ KİŞİ BAŞI : 800 TL

SİVİL MİSAFİR KİŞİ BAŞI : 900 TL.

EMEKLİ MİSAFİR KİŞİ BAŞI : 695 TL.

0-3 YAŞ ÜCRETSİZ , 4-12 YAŞ EBEVEYNİNİN TARİFESİ ÜZERİNDEN % 50 İNDİRİMLİ.

ODA FİYATLARIMIZA KAHVALTI DAHİLDİR.

Zara Öğretmen Evi Resimleri Fotoğrafları

Not: Resimlerin Üzerine tıklayarak Fotoğrafları Büyütebilirsiniz.

Zara Öğretmenevi Konumu Nerede

Not: Harita üzerinden konum işaretlenmiştir. Aracınız ile rota oluşturarak varabilirsiniz.

Zara Öğretmenevi Konaklama Yorumları

Not: Yorumlar kullanıcıların google.com veya foursquare.com üzerinden yaptığı yorumlardan derlenerek hazırlanmıştır.

Resepsiyon görevlisi bayanın ilgi ve alakasını başka yerde bulamazsınız. Sadece bize değil oradaki yaşlı dedelere bile babası gibi bakıp hizmet ediyor. Sadece resepsiyon değil yemekhane olsun, katlar olsun, otopark için bile yardımcı oluyor. Odaların temizliği, kahvaltı ücrete dahil olduğu halde harika. Oda ücreti makul. Lokantasında tam menü yemek bedavadan az pahalı 170₺. Yaz ayında buz gibi yaylada yatarsınız.
Çok güzel. Kaldığım en güzel öğretmenevlerinden biri. Eşyalar yeni, çarşaflar-havlular temiz. Kahvaltıda çeşit bol. Kahvaltı saati 07:00 – 10:00 arası. Tek eksiği otoparkı yok. Yol kenarında mutlaka yer oluyor ama. Yürüme mesafesindeki Kızılırmak Sosyal Tesislerine gidip Kızılırmak kıyısında yürüyüş yapabilir, çayınızı içebilirsiniz.
Çok temiz ,bakımlı bir yer.Adeta konak evi..Konumu çok iyi.Her yere yürüme medafesinde.Hizmet olduka iyi.Personeller güler yüzlü ve çok yardımcı.Tüm emeği geçenlere teşekkürler.
Tatil dönüşü 1 gece konaklama için zara öğretmenevinde rezervasyon yaptırdık. Fatsa öğretmenevinde 1 yıl önce kirlilikten dolayı kalamamıştık. o nedenle tereddüt ederek zara öğretmenevine geldik. Resepsiyonda güler yüzlü bir hanım bizi karşıladı. Odalar çok temiz, şık ve sade döşenmiş. Herşeyi ilk kez siz kullanıyormuşsunuz gibi bakımlı ve tertemizdi. Antalyada 1 haftalık 5 yıldızlı otelde kalmıştık. bu öğretmenevini temizliği, şıklığı ve sakinliği ile 5 yıldızlı otele değişemem, resmen dinlendirdi. Kahvaltı gayet yeterli. kesinlikle ailece kalınacak bir yer, herkese tavsiye edeceğim. . Tüm çalışanlara teşekkür ederim
1. Çalışanları gayet kibar ve yardımsever. 2. Adı öğretmenevi ama bence 5 yıldızlı otel gibi. Bina, mobilyalar herşey yeni. 3. Odalar geniş tavanı yüksek ferahlık algısı çok iyi. 4. Her yer tertemiz. 5. Kahvaltısı çok lezzetli ve doyurucu. 6. Ütü ihtiyacınız için – 1de çamaşır odası var. Orada ütü yapabilirsiniz. 7. Otopark yok ama cadde boyu aracınızı park edebilirsiniz. Zaten küçük bir yer park sorunu olmuyor. Sonuç olarak bu tarafa yolumuz düşerse tekrar konaklamak isterim.

Zara Öğretmenevi Telefon Numarası, Sivas Zara Öğretmenevi Adresi Konumu, Zara Öğretmenevi Oda Fiyatları, Zara Öğretmenevi Fiyatları

Kamu Misafirhanelerinde Kimler Kalabilir?

Kamu Misafirhaneleri hemen hemen her bölgede bulunmaktadır. Kamu Msafirhaneleri diğer konaklamaların aksine hem daha güvenli hemde daha uygun bir konaklama imkanı sunmaktadır. Kamu personellerinin ve Sivil Vatandaşlar kamu misafirahnelerinde konaklayabilmektedir. Öğretmenevleri, Polisevleri, Dsi Misafirhaneleri, Karayolları Misafirhaneleri, Maliye Misafirhaneleri, Ptt, Meteoroloji, Tcdd, Dhmi Misafirhaneleri hem sivillere hemde kamu personellerine hizmet vermektedir. Orduevleri ise sadece TSK mensubu kişiler ve aileleri faydalanabilmektedir.

Kamu Sosyal Tesisleri Konaklama Fiyatları

2024 yılı Resmi Gazetede Yayımlanan Kamu Sosyal Tesislerine İlişkin Tebliğde kamu misafirhaneleri konaklama fiyatları 133TL, 111TL ve 87TL olarak sunulmaktadır.

Hangi Kamu Kurumunun Misafirhanesi Var?

  • Dsi Misafirhaneleri
  • Öğretmen Evleri
  • Polis Evleri
  • Uygulama Otelleri
  • Karayolları Misafirhaneleri
  • Diyanet Evleri
  • Hakim Evleri
  • Meteoroloji Misafirhaneleri
  • Vilayetler Evi
  • Ordu Evleri
  • Sgk Misafirhaneleri
  • Tcdd Misafirhaneleri
  • Ptt Misafirhaneleri
  • Tedaş Misafirhanesi
  • Belediye Misafirhaneleri
  • Üniversite Misafirhaneleri
  • Maliye Misafirhaneleri
  • Kamu Misafirhaneleri

Yorum yapın