Tüm Dsi Misafirhaneleri Bu Sayfada

Misafirhane ARA

Adana Maliye Misafirhanesi Fiyatları Adresi Telefonu

Adana Maliye Defterdarlık Misafirhanesi ve Sosyal Tesisleri

Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanlığına bağlı, Eğitim Tesisleri, Eğitim ve Dinlenme Tesisleri ve Misafirhanelerinde konaklamak isteyenler için, Adana Maliye Misafirhanesi hakkında, Adana Defterdarlık Misafirhanesi, telefon numarası, konumu, adresi, konaklama fiyatları, kullanıcı yorumları içerikleri bulabileceksiniz.

Adana Maliye Misafirhanesi 3 farklı lokasyonda hizmet vermektedir. Adana Karataş Eğitim tesisleri Adana Maliye Konukevi ve Adana Maliye Misafirhanesi olmak üzere 3 farklı lokasyonda sunduğu hizmet ile Adana şehrine tatil için eğitim için veya iş gezisi için gelenlerin tercih sebebi olmaktadır.

Oldukça güzel demek bile yeterli olmayan tesislerden biri olan Adana Maliye Karataş Tesisleri toplamda 125 oda ve 475 yatak kapasitesi ile büyük bir tatilin kapılarını sizlere açmaktadır.

Adana Maliye Misafirhanesi Yatak ve Oda Sayıları

Adana Maliye Dinlenme Tesisi  125 Oda 475 Yatak 
Adana Maliye Misafirhanesi 6 Oda 14 Yatak
Adana Maliye Konukevi 5 Oda 10 Yatak

Adana Maliye Bakanlığı Misafirhanesi Telefon Numarası İletişim

Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanlığına bağlı Adana Maliye Misafirhanesinde konaklamak isteyenler için; rezervasyon yaptırmak, bilgi almak veya oda fiyatlarını öğrenmek için
Adana Maliye Dinlenme Tesisi   0322 681 24 50
Adana Maliye Misafirhanesi 0545 469 50 54 – 0538 400 66 15 – 0322 458 83 67
Adana Maliye Konukevi 0545 469 50 54 – 0538 400 66 15 – 0322 458 83 67
telefon numarasından ulaşabilirsiniz.

Adana Maliye Misafirhanesi Adresi

Adana Maliye Defterdarlık Misafirhanesi ve Sosyal TesisleriTürkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanlığına bağlı Adana Maliye Misafirhanesinde yada Defterdarlık Misafirhanesinde konaklamak isteyenler için; adres ve konum olarak
Adana Maliye Dinlenme Tesisi Karşıyaka Mahallesi, 318. Sokak No:63/A1 Karataş – Adana
Adana Maliye Misafirhanesi Kurtuluş Mahallesi, Mehmet Nuri Sabuncu Bulvarı Maliye 2 Apt. No:64 Adana
Adana Maliye Konukevi Kurtuluş Mahallesi, 641011 Sokak,  Gazi Oğlu Apartmanı No:6 Adana
adresinde yer almaktadır.

Adana Maliye Misafirhanesi Misafirhanesi Oda Fiyatları Ücretleri

Maliye Defterdarlık Misafirhanesi ve Sosyal TesisleriAdana Maliye Misafirhanesi konaklamak için  en uygun misafirhanelerden biri olmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanlığına bağlı Defterdarlık Misafirhanesi diğer adıyla Maliye Misafirhanesinde uygun fiyatlı konaklamaların yanında, uygun ve güvenliklik bir misafirhane deneyimi sunmaktadır.  Maliye Misafirhanesi Fiyatları  konusununda güncel fiyatlara ulaşabilirsiniz.

Adana Maliye Misafirhanesi Konumu Nerede

Adana Maliye Misafirhanesi Konaklama Yorumları

KARATAŞ MALİYE BAKANLIGI EGİTİM TESİSLERİ KARATAŞ İÇERİSİNDEN ORMAN İŞLETMESİNE VARMADAN SAGDA DENİZ KENARINA BULUNMAKTADIR. BURASI EGİTİM AMAÇLI VE ÇALIŞANLARIN İZNİNDE KALABİLECEKLERİ TESİS OLARAK KULLANILMAKTADIR. MALİYE EMEKLİLERİ VE ÇALIŞANLAR BURADA DÜŞÜK BİR ÜCRETLE KALABİLMEKTEDİRLER. TESİSİN YERİ VE HİZMET GÜZEL. ULAŞIM KARATAŞ DOLMUŞLARI VEYA ÖZEL ARABALARLA YAPILABİLİR. İHTİYAÇLAR İÇİN ALIŞVERİŞ YAPILACAK MARKETLER YAKINDA VARDIR.
Harika bir yer. Herkese tavsiye ederim. Faydalı bir yer. Havasıyla manzarasıyla muhteşem bir mekan. Gün batımını buradan kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim. Bir defa gelen zaten sürekli gelmek isteyecektir. Huzurun adresi de diyebiliriz. Faydalı olacak bir huzuru yakalayacağınıza inanıyorum.
Karataş kumsalı en güzel yer Fakat yatırım yapılsa bodrum gibi olabilir
Ailenizle birlikte guzel tatil yapabilceginiz bir yer
Denizi,sahili ortamıyla sahil şeridindedi en iyi mekanlardan…

Adana Defterdarlık Misafirhanesi Resimleri Fotoğrafları

Adana Maliye Defterdarlık Misafirhanesi ve Sosyal Tesisleri

Adana Maliye Misafirhanesi Fiyatları, Adana Maliye Sosyal Tesisleri Misafirhanesi Adresi, Adana Defterdarlık Misafirhanesi Telefonu, Adana Maliye Bakanlığı Misafirhanesi Ücretleri

Kamu Misafirhanelerinde Kimler Kalabilir?

Kamu Misafirhaneleri hemen hemen her bölgede bulunmaktadır. Kamu Msafirhaneleri diğer konaklamaların aksine hem daha güvenli hemde daha uygun bir konaklama imkanı sunmaktadır. Kamu personellerinin ve Sivil Vatandaşlar kamu misafirahnelerinde konaklayabilmektedir. Öğretmenevleri, Polisevleri, Dsi Misafirhaneleri, Karayolları Misafirhaneleri, Maliye Misafirhaneleri, Ptt, Meteoroloji, Tcdd, Dhmi Misafirhaneleri hem sivillere hemde kamu personellerine hizmet vermektedir. Orduevleri ise sadece TSK mensubu kişiler ve aileleri faydalanabilmektedir.

Kamu Sosyal Tesisleri Konaklama Fiyatları

2024 yılı Resmi Gazetede Yayımlanan Kamu Sosyal Tesislerine İlişkin Tebliğde kamu misafirhaneleri konaklama fiyatları 87 TL, 111 TL ve 132 TL olarak sunulmaktadır.

Hangi Kamu Kurumunun Misafirhanesi Var?

  • Dsi Misafirhaneleri
  • Öğretmen Evleri
  • Polis Evleri
  • Uygulama Otelleri
  • Karayolları Misafirhaneleri
  • Diyanet Evleri
  • Hakim Evleri
  • Meteoroloji Misafirhaneleri
  • Vilayetler Evi
  • Ordu Evleri
  • Sgk Misafirhaneleri
  • Tcdd Misafirhaneleri
  • Ptt Misafirhaneleri
  • Tedaş Misafirhanesi
  • Belediye Misafirhaneleri
  • Üniversite Misafirhaneleri
  • Maliye Misafirhaneleri
  • Kamu Misafirhaneleri

Yorum yapın