Tüm Dsi Misafirhaneleri Bu Sayfada

DSi Kamp Başvuruları genellikle Mart Ayının 2. Haftasından başlamakta olup, kamp doluluk oranına göre ileriki tarihlere kadar devam etmektedir.

Trabzon Öğretmenevi Fiyatları Adresi Telefonu

Trabzon ilinin Ortahisar ilçesine bağlı Trabzon Öğretmenevi oda fiyatları, yatak kapasitesi, konaklama yorumaları, konumu, adresi, telefon numarası, resimleri, özellikleri ve ulaşım bilgilerine yer verdik.

Trabzon ilinin ortahisar merkez ilçesinde bulunan Trabzon Öğretmenevi yeni binası ve merkezi konumu sayesinde kendisine hayranlık uyandırmaktadır. 56 oda ve 150 yatak kapasitesi bulunan öğretmenevi otel konseptinde hizmet vermektedir. Her yıl binlerce kamu personeline hizmet veren Öğretmenevi rezervasyon ile konaklama imkanı sunmaktadır.

Trabzon Öğretmenevi Odaları; 56 oda ve 150 yatak kapasitesi bulunan öğretmenevi odalarında ise; klima, televizyon, buzdolabı, elbise dolabı, modern yataklar, banyo ve lavabo bulunmaktadır.

Trabzon Öğretmenevi Genel Olarak; yemekhane, lokal, kafeterya, dinlenme salonu, organizasyon salonu  hizmetleri sunulmaktadır.

Trabzon Öğretmenevi Ulaşım Olarak; il merkezinde yer almaktadır.

Trabzon Öğretmenevi Telefon Numarası İletişim

Trabzon ilinin Ortahisar ilçesine bağlı Trabzon Öğretmenevi içerisinde konaklamak isteyenler için; oda fiyatlarını öğrenmek, rezervasyon yaptırmak veya bilgi almak için 0462 322 36 57 telefon numarasından ulaşabilirsiniz.

Trabzon Öğretmenevi Adresi

Trabzon ilinin Ortahisar ilçesine bağlı Trabzon Öğretmenevi içerisinde konaklamak isteyenler için; adres ve konum olarak Cumhuriyet Mahallesi, Gölcük Caddesi, No:1 Ortahisar – Trabzon adresinde yer almaktadır.

Trabzon Öğretmenevi Oda Fiyatları Ücretleri

2024 Yılı Konaklama Fiyatları

İki Kişilik Oda (Tek Yataklı): Öğretmen: 1000 TL.  Kamu:  1200 TL. Sivil:  1500  TL 
Üç Kişilik Oda (Batı Yönü): Öğretmen: 650 TL.  Kamu:  800 TL. Sivil:  1000  TL
Üç Kişilik Oda (Doğu Yönü): Öğretmen: 650 TL.  Kamu:  800 TL. Sivil:  1000  TL.
Double Deluxe Oda (1 Çift Kişilik Yatak): Öğretmen: 1500 TL.  Kamu:  1800 TL. Sivil:  2100  TL.
Double Oda + Tek Aile Odası (1 Çift Kişilik +1 Tek Kişilik Yatak): Öğretmen: 650 TL.  Kamu:  800 TL. Sivil:  1000  TL.
Engelli Odalar: (Double Oda + 2 Tek Yatak): Öğretmen: 1000 TL.  Kamu:  1200 TL. Sivil:  1500  TL.
Suit Oda: Öğretmen: 2100 TL. Kamu:  2600 TL. Sivil:  3200  TL.

Trabzon Öğretmen Evi Resimleri Fotoğrafları

Not: Resimlerin Üzerine tıklayarak Fotoğrafları Büyütebilirsiniz.

Trabzon Öğretmenevi Konumu Nerede

Not: Harita üzerinden konum işaretlenmiştir. Aracınız ile rota oluşturarak varabilirsiniz.

Trabzon Öğretmenevi Konaklama Yorumları

Not: Yorumlar kullanıcıların google.com veya foursquare.com üzerinden yaptığı yorumlardan derlenerek hazırlanmıştır.

Bir çok öğretmenevinde kaldık buradan iyisini görmedik. Herşey yeni, lüx, tertemiz. Tüm çalışanlar güler yüzlü hepsine ayrıca teşekkürler. Bu fiyata 5 yıldızlı otel konforunda. Olumsuzluğunu yazacağım hiç bir durum yok. Umarım diğer öğretmenevleri de zamanla aynı şekilde olur 👍🏼 …
Bina yeni ve merkezi bir yerde.Resepsiyon ve görevliler güler yüzlü.odalar temiz ve düzenli. kapalı açık otoparki olan rahatça konaklayabileceğiniz bir yer. Kesinlikle tavsiye ederim. Kahvaltı açık büfe. Genel olarak geçer not aldı.
Yıllardır Türkiye’nin farklı illerinde öğretmenevlerinde konaklama imkanım oldu. Şunu rahatlıkla söylebilirim ki açık ara en güzel ve bakımlı öğretmenevi burası. Odalarının yanı sıra lobisi ve kafesi de çok güzel. Konumu, şehir meydanına 15 dk yürüme mesafesinde. Ayrıca çalışanları da çok güler yüzlü ve kibar.
Trabzon merkezde yeni yerinde hizmet veriyor. Harika olmuş. Donanım yepyeni. Birçok otelden üst düzeyde kaliteli. Odalar geniş, ferah. Çarşı merkeze 5 dk yürüme mesafesinde. Kahvaltısı zengin. Çorba da mevcut. Keşke yöresel ürünler de eklense. Kesinlikle kalınabilecek bir yer. Ocak 2024 tarihi itibari ile kamu personeli fiyatı 600₺. Resepsiyonda desteklerini esirgemeyen Fatma hanıma ve Emine hanıma özellikle teşekkür ediyorum.
Odalar çok temizdi hergün düzenli olarak temizleniyor havlular yenileniyor. Sabah kahvaltısı da açık büfe çok çeşitli ve kaliteli ürün kullanıyorlar. Kesinlikle tavsiye derim. Fiyatıda bu hizmete göre çok uygun.

Trabzon Öğretmenevi Telefon Numarası, Trabzon Öğretmenevi Adresi Konumu, Trabzon Öğretmenevi Oda Fiyatları, Trabzon Öğretmenevi Fiyatları

Kamu Misafirhanelerinde Kimler Kalabilir?

Kamu Misafirhaneleri hemen hemen her bölgede bulunmaktadır. Kamu Msafirhaneleri diğer konaklamaların aksine hem daha güvenli hemde daha uygun bir konaklama imkanı sunmaktadır. Kamu personellerinin ve Sivil Vatandaşlar kamu misafirahnelerinde konaklayabilmektedir. Öğretmenevleri, Polisevleri, Dsi Misafirhaneleri, Karayolları Misafirhaneleri, Maliye Misafirhaneleri, Ptt, Meteoroloji, Tcdd, Dhmi Misafirhaneleri hem sivillere hemde kamu personellerine hizmet vermektedir. Orduevleri ise sadece TSK mensubu kişiler ve aileleri faydalanabilmektedir.

Kamu Sosyal Tesisleri Konaklama Fiyatları

2024 yılı Resmi Gazetede Yayımlanan Kamu Sosyal Tesislerine İlişkin Tebliğde kamu misafirhaneleri konaklama fiyatları 133TL, 111TL ve 87TL olarak sunulmaktadır.

Hangi Kamu Kurumunun Misafirhanesi Var?

  • Dsi Misafirhaneleri
  • Öğretmen Evleri
  • Polis Evleri
  • Uygulama Otelleri
  • Karayolları Misafirhaneleri
  • Diyanet Evleri
  • Hakim Evleri
  • Meteoroloji Misafirhaneleri
  • Vilayetler Evi
  • Ordu Evleri
  • Sgk Misafirhaneleri
  • Tcdd Misafirhaneleri
  • Ptt Misafirhaneleri
  • Tedaş Misafirhanesi
  • Belediye Misafirhaneleri
  • Üniversite Misafirhaneleri
  • Maliye Misafirhaneleri
  • Kamu Misafirhaneleri

Yorum yapın